sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Agilityä ja remmiharjoittelua

Tänään taisi löytyä Papulle mieleinen harrastus. Lasten kanssa rakenneltiin pieniä esteitä (n.10cm korkeita) sekä vanhasta pahvisesta muropaketista "putki". Molemmat Papu hiffasi nopeasti pienen namin avustuksella. Sitten vähän hypittiin ja sukellettiin putken läpi, oikein mallikelpoisesti! :)

Lisäksi kokeiltiin pihalla kävelyä remmissä. Se oli melko hidasta etenemistä - jälleen tarvittiin pientä "porkkanaa" ja pikkuhiljaa alkoi sujumaan. Papu tosin protestoi enempi manttelia kuin  remmiä, sillä sisään tultaessa riisuin manttelin ja liikkuminen remmin kanssa sujui hienosti, vaikka välillä pysähtyikin sitä ihmettelemään ja tutkimaan.




Rontti-setä näyttää mallia

Lisäksi tänään lasten kanssa tehtiin taikataikinaa ja lapset askartelivat siitä kaikkea mukavaa mm. piparkakkumuoteilla. Itsekin intouduin mukaan ja tässä lopputulos:

4 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Hieno tuo taikataikinaranskis. Mullakin olis kilo massaa, josta pitäis väsätä hauvoja, kunhan saa "taidepöydän" taas tyhjäks ;D

Tajusin muuten et Papun ja Dacin sukutauluista löytyy samoja nimiä, esim Alain de la Parure ja Truhali Skywalker at Glenlee :)

Papu kirjoitti...

Taiteilu on mukavaa puuhaa, ikävän vähän aikaa vaan moiseen niin meillä se sitten purkautuu niin, että äitikin pistää näppinsä lasten askarteluihin :D

Ai katsos vaan, sukua ollaan siis <3

Sofia kirjoitti...

Onko sulle Ingrus-sivusto tuttu? Jos ei niin kannattaa tutustua! http://ingrus.net/frbull/en/ Lisää ihmeessä Papukin sinne, sieltä on kiva katsella sukulaisten kuvia :)

Papu kirjoitti...

Kiitos linkistä, en ole aiemmin kuullutkaan! Pitää mennä ihmettelemään :)