lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa!! :)

Meillä on kotona meneillään kevätsiivous, eilen järjesteltiin lasten huoneet Papun "avustuksella". Neiti vilisti pitkin mökkiä korvat niskaa pitkin - milloin mikäkin lelu tai vaatekappale suussaan ja ihan selvästi hihitteli ilkikurisesti mennessään - lapset huutelivat vähän väliä "Papu, eiiiiii!" kun arvotavarat saivat kyytiä.

Kiirastorstaina ajateltiin pitkästä aikaa lämmittää vähän takkaa. Ilmojen lämmettyä mokoma kapistus ei sitten vetänytkään totuttuun tapaan, ja savua tuli sisälle jonkin verran. Avattiin kiireesti ovet ja ryhdyttiin tuuletuspuuhiin heti kun saatiin takka toimimaan kunnolla. Siinä hössäkässä sitten Papukin hävisi ja ajateltiin tietenkin, että juoksi pihalle. Noora 5v oli hysteerisen itkukohtauksen partaalla ja etsi Papua hädissään... Sitten kaksosten huoneesta kuuluikin melkoinen mekkala; joku oli pistänyt oven kiinni ja Papu jäänyt tyytyväisenä köllimään pehmolelujen sekaan, havahtuen lopulta kutsuihin :D

Tänään on alkamaisillaan siivouspäivä nro 2, joka käsittää liinavaatehuoltoa (ihania pehmoisia kasoja, joissa Papu tykkää möyriä) sekä pihatalkoopuuhia. Papu the Petoeläin sai kevään ensimmäisen saaliinsa pihamaalla: etanan! Iuuuuu.... Kaksoset sitten kaivelivat etananrippeitä Papun kidasta inhosta kiljahdellen.

Laittelen taas kuvia myöhemmin mikäli tässä tohinassa ehdin napata kameran kouraani :) ...ja nyt hommia jatkamaan!

Ei kommentteja: