lauantai 9. huhtikuuta 2011

Papu valloittaa maailmaa!

Tänään startattiin auto ja lähdettiin näyttämään Papulle "suuren maailman meininkiä" eli meidän ihmisten työpaikkaa, autoalan liikkeessä. Automatka oli jo reilusti pidempi kuin eläinlääkärille tai lähipaikkoihin joissa ollaan jonkin verran käyty. Papuhan onkin jo tottunut matkustaja eikä autoilussa ole mitään ongelmia hieman pidemmälläkään reissulla :)

Autoliikkeen pihamaalla Papu kulki oikein nätisti remmissä, mitä nyt tahtoi jahdata tuulen kieputtamia kuivia lehtiä. Muutoin malttoi pitää remmin löysänä ja seurata taskut namia pullollaan olevaa emäntää sievästi. Eräälle automyyjälle piti vähän haukahdella liikkeessä, tietenkin!

Sitten isäntä päätti pestä auton ja Papu istui emännän sylissä autossa kallistellen päätään painepesurin kohinalle ja seurasi ihmeissään ikkunoissa valuvaa saippuavaahtoa ja veden roisketta. Rohkea tyttö, ei kuitenkaan pelännyt ollenkaan moista mekkalaa!

Huoltoasemalla haettiin kahvit ja Papu odotteli autossa. Päätti sitten kavuta kuskin penkille ja mennessään laittoi "epähuomiossa" hätävilkut päälle. Isäntä kävi sammuttamassa ne. Hetken päästä sama temppu uudestaan, ja alettiinkin miettimään, ettei tainnutkaan olla vahinko :D Ei noista ranskiksista koskaan tiedä...

3 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Meilläkin harrastetaan tätä hätävilkutusta :) Ilmeisesti kuuluu rotuun ;)

Papu kirjoitti...

Kappas vain :D Papu lähettää terkut!

Sofia kirjoitti...

Terkut takaisinkin ;)