perjantai 1. heinäkuuta 2011

Urhea Papu!

Eilen, kun oltiin matkalla koirakouluun, huomasin, että ylhäältäpäin katsottuna Papun pää näytti ihan epämuodostuneelta. Oikean korvan alle oli kasvanut puolikkaan pingispallon kokoinen patti! Tunnustelin ja tutkin sitä, ei löytynyt mitään reikiä tai pistoskohtia, Papu ei aristanut sitä mitenkään. Tämän jälkeen ihmeteltiin pattia opettajan kanssa ja puhuttiin käärmeistä ja ampiaisista. Papu ei kuitenkaan näyttänyt mitään huolestuttavia oireita vaikka olikin hieman tavallista haluttomampi. Saattoi johtua tosin kovasta helteestä. Tunnin lopussa patti oli jo pehmentynyt ja pienentynyt hieman. Tänään patti on jo laskenut, mutta oikean posken alapuolella kaulalla roikkuu vielä löysähkö pussi. Todennäköisimmin siis ampiaisen pisto, kun ilmestyikin niin äkillisesti.

Tunnilla harjoiteltiin houkuttelua ja sen avulla ohjaajan jalkojen välistä pujottelua, tassun antamista, takajaloilla seisomista, ynnä muita hauskoja temppuja. Kaikki muu sujui, paitsi etupään laskeminen maahan ei luonnistunut lainkaan tälläkään kertaa :D Opettajan mukaan tyypillistä ranskanbulldogeille, makuuasento on luonnoton (paitsi nukkuessa). Kyllä mä oon päättänyt jonkin konstin maihinmenolle kehitellä vielä :D

2 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Heh, meilläkin Daci menee maahan sellai lysähtäen. Loikoilee rennon näkösenä :)

Papu kirjoitti...

No hyvä jos menee kuitenki :D Kun saisi tuon ees lysähtämään, kaikki muut temput tarjoilisi kyllä! Ehkä pitää siis paikkansa, ettei oo ranskisten leipälaji ;)