tiistai 22. helmikuuta 2011

Vielä reilu viikko...

Meidän koti on jo valmiiksi suhteellisen askeettinen ja koiraystävällinen niinkutsutulta sisustukseltaan. Silti olen intoutunut järkkäilemään ja hienosäätämään, jotta täällä olisi mahdollisimman turvallista pienelle pennulle. Saamme kasvattajalta myös lainaan kätevän, kuudesta reilunkokoisesta palasta kasattavan pentuaitauksen, jossa pentu voi aluksi viettää yönsä sängyn vieressä ja johon pennun voi nostaa turvaan, mikäli joudun käymään asioilla ilman koiria alkupäivinä. Pahvilaatikosta askarrellaan Papulle myös oma pesä - vaikka mieli tekisikin ostaa jo "hienoja juttuja" on muistettava, että ne saattavat saada hammasta. Pahvisen mökkinsä neiti saa siis rauhassa silputa mikäli siltä tuntuu.

Innostuin kutomaan ranskis-villapaitoja (aikuiselle ranskikselle):
ylempi on omasta päästä värkätty resoriputki, ja alempi kasvattajalta saamani kaavan mukaan tehty. Sitten pitää odotella, että neiti kasvaa jotta päästään sovittelemaan :) Vielähän tässä ehtii kutoa yhden pentukokoisenkin ennen neidin kotiutumista.


Lisäksi Papun mukaan tulee ihana nukkutassu, joka jo jossakin aiemmassa kuvassa saattoi vilahtaa. Hankittuna on vaaleanpunainen pehmoinen pentumantteli sekä tietenkin Ikeasta ikioma pehmo-Råtta (ovh 2,95€) :D Vielä on hankintalistalla tietenkin pikkuruiset kupit neidille. Pentutaluttimia, kissankynsisakset ja muita tarpeita onkin jossain laatikon pohjalla vinot pinot. Kasvattajan suosittelemat ruoat (Brit Care) hankitaan Mustista & Mirristä sekä myöhemmin Papukin saa lisäksi vähän maistella Murren Murkinoita. Toki penturuoankin sekaan laitetaan välillä pieniä maistiaisia kaikenmoista, jotta sietokyky ja mielenkiinto säilyy ;)

Kun käytiin tapaamassa Papua, tuli Ronjasta niin herttainen kuva Papun kanssa että mun täytyi vähän taiteilla:
Tästä vaan mun mielestä jotenkin välittyy se ihastus, jota Papu on meissä herättänyt :)
(klikkaamalla isommaksi)

Ei kommentteja: